Громада Іоано-Богословського храму вітає предстоятеля ПЦУ

25 травня 2023
Цьогоріч, у велике світле свято Вознесіння Господнього, ми підносимо щирі молитви і сердечні вітання з нагоди ще одного особливого для нас приводу – дня тезоіменитства Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.



Дорогий нашому серцю Владико! Бог з великої любові дарував українському народу такого Першосвятителя і Архіпастиря як Ви. Особливо це відчувається в ці непрості й буремні часи. Ви як вправний керманич впевнено, мудро і розсудливо ведете корабель нашої Церкви під міцними вітрилами любові до Господа, ближніх і України, вірної Богові і своєму народові, крізь бурхливе море життєвих незгод, війни і численних випробувань. Ведете нас до правди, свободи, волі і перемоги, до остаточного звільнення від духовних пут «русского міра», до самобутнього відродження і розквіту.

Наслідуючи свого небесного покровителя – святителя Епіфанія, єпископа Кіпрського – Ви, Блаженнійший Владико, викриваєте неправду і робите все задля мирної єдності Церкви. Ваша віра діяльна. Ваші прагнення доброчесні. Ваша паства – повнота Православної Церкви України – надійна, згуртована і вірна.
Нехай Господь береже Вас від кривдників і супротивників, дарує Вам міцне здоров’я, наснагу та довголіття – діяти й далі на славу Божу, на благо нашого народу і розбудову єдиної помісної Української Православної Церкви! Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα!

Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк
 4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074


або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА