У неділю освячення пасок в Іоано-Богословському храмі

15 квітня 2023
У нашому храмі ви зможете освятити паски та іншу поживу в суботу близько 13 години та в неділю о 8.30 та по закінченні Пасхальної Літургії після 11.30. 


 
   За традицією Православної Церкви в Іоано-Богословському храмі ПЦУ відбувається благословення і освячення пасок на Великдень. Звісно, ми маємо військовий стан, комендантську годину і Харків залишається прифронтовим містом, до того ж ми добре знаємо, як біснуються на свята сатанинські сили, тому треба зважати на безпекову ситуацію. Останнім часом місто не обстрілювали, але ніхто не знає підступних планів ворогів. Втім, у нашому храмі всі служби будуть за розкладом. Його можна прочитати на сайті https://bogoslov.kharkov.ua/schedule

  Для немічних, хворих, дітей та всіх тих, хто бажає церква йде на зустріч і освячує поживу вдень у суботу, коли ще з амвона не пролунали довгоочікувані слова «Христос Воскрес!». Цього року перше освячення пасок відбудеться в Іоано-Богословському храмі у суботу одразу після закінченні Літургії і Полуношниці. Орієнтовно це близько 13 години.
         
В молитві на благословення хліба читаємо: «Владико Святий, Отче Вседержителю, Предвічний Боже! Благозволи освятити хліб цей Твоїм святим Духовним благословенням, щоб був він всім, що споживають його, на спасіння душі, на здоров’я, тілесне і захист проти всіх недуг, всякого ворожого підступу – через Господа нашого Ісуса Христа, що з неба зійшов, дає життя й спасіння світові, з Тобою живе і царює в єдності Святого Духа нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь».


        
    Як завжди, в нашому храмі під час Пасхальної служби буде неперевершена атмосфера радості і любові. У неділю до початку святкової Утрені о 8.30 ми ще раз освятимо паски, а вже о 9 ранку почнемо службу з ХРЕСНОЇ ХОДИ. Просимо всіх приходити завчасно.



Після Пасхальної Утрені одразу святкова Літургія, по закінченні якої  освячуються паски та інша пожива. Орієнтовно це відбудеться у неділю близько 11.30. Свято наближається. Готуємось гідно зустріти Воскресіння Христове!

Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк
 4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074


або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА