Настають часи, коли треба показати свою віру (відео)

17 листопада 2022
Цього тижня Україна сповна відчула на собі всю лють сатанинської агресії. Але, як би не скаженів ворог, він приречений на поразку. Це усвідомлення своєї неспроможності ще більше його бісить, і тому ми повинні готуватись до нових випробувань.

Наше завдання не впадати у розпач, а, навпаки, ставати сильнішими та міцнішими у своїй вірі. Християнин тим й відрізняється з-поміж інших, що діє незалежно від обставин. «Ми здобуваємо справжню свободу, коли пізнаємо Істину, тобто, робимо її частиною себе, живемо нею, діємо так, щоб вона являла себе не в словах, а в способі існування», - говорить о.Віктор Маринчак.



У понеділок в День Собору Архистратига Михаїла Україна відзначатиме День Гідності та Свободи. Ми бачимо, що попри всі жахи війни, Бог і Сили Небесні постійно підтримують наш народ. Це запорука майбутньої Перемоги, але й ми повинні докласти максимум зусиль, щоб виявити дієву Любов. Настають часи, коли треба показати свою віру, а вона, як свідчить Святе Письмо, «без діл мертва». Втім, окрім добрих справ, не забуваємо про молитву за наших ближніх. На найближчі служби в суботу і неділю 19-20 листопада ми приймаємо ЗАПИСКИ ОНЛАЙН. Імена живих та померлих залишаємо в коментарях під відповідним постом на Фейсбук сторінці храму (https://www.facebook.com/BogoslovKharkov/).

Нагадуємо, що початок Літургії в Іоано-Богословському храмі під час війни о 10 ранку. По закінченні служимо панахиду.
 


Собор Архистратига Божого Михаїла та інших безплотних сил - це день, коли згадується про запеклу боротьбу ангелів над сатанинськими силами. Передує цьому святу Михайлівська поминальна субота, про яку вже мало хто з віруючих пам`ятає. З давніх-давен в Україні у суботу перед днем архистратига Михаїла поминали князів, гетьманів та воїнів, що віддали життя на полі бою. Будемо й ми молитись за сучасних українських Героїв та в міру сил і можливостей наближати нашу Перемогу!

Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк

4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074


або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА