Любов ніколи не перестає (відео)

07 жовтня 2022
У неділю 9 жовтня 2022 року Іоано-Богословська парафія святкує храмове свято. День пам'яті Апостола Любові завжди є визначною подією не лише для нашої церкви, а й для всієї української спільноти Харкова.

З перших днів Незалежності й до сьогодні саме Іоано-Богословський храм був і лишається духовним форпостом сходу України. Громада на чолі з її настоятелем о.Віктором Маринчаком гідно пройшла через всі випробування, революції, церковні розколи, епідемії, війну та наразі продовжує свою місію служіння Богу і Україні.



Нинішнього року, в умовах постійних ворожих обстрілів Харкова та руйнування міста, ми переживаємо непрості історичні миті. Але в цей трагічний і великий час, як ніколи відчувається переможна сила Любові. Її можна по-різному висловлювати: діями, словами, молитвами, співстражданням, благодійністю, всілякими формами жертовності, але війна виразно довела, що «Любов усе зносить, все терпить і ніколи не перестає!». На Богослужіння в суботу і неділю 8-9 жовтня 2022 року ми приймаємо ЗАПИСКИ ОНЛАЙН. Імена живих та спочилих, як завжди, залишаємо в коментарях під відповідним постом  на сторінці храму у Фейсбуці https://www.facebook.com/BogoslovKharkov (Храм Святого Іоана Богослова міста Харкова).
Початок Літургії о 10 ранку. Одразу по закінченні служимо панахиду за загиблими.



У цей святий день ми зберемось, щоб прославити покровителя нашого храму, бути разом з ним і з’єднатися в Любові. Це наше завдання на найближчий час – прямувати до храму, перебувати з улюбленим учнем Спасителя і єднатися з Богом, який є Любов. Нехай Він всіх нас навчить, спрямує і благословить.
Слава Ісусу Христу! Слава Україні!



Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.
 
Приватбанк

 
4149 6293 1322 1459
 
4149 4390 0091 7074

або

5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА