Віддавати Богові та людям (відео)

29 вересня 2022
Вчора в наш храм приїздив предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній, сьогодні ми відзначаємо день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, а вже в наступну неділю на нас чекає храмове свято. Перші служби жовтня завжди нагадують про швидкоплинність життя і почуття часу. Недарма в церквах в ці дні читається притча про таланти, яка відкриває нам ключ до пізнання цінності буття.



У неділю ми чуємо Євангельські слова: «Бо кожному, хто має, дасться йому та й додасться, хто ж не має, забереться від нього й те, що він має» (Мт. 25:29) Спочатку може здатися дивним, що людина, яка закопала золото в землю, врешті втратила все. Втім, мудрість поколінь та й наш власний досвід вчить: головна сутність життя – віддавати Богові та людям. 



«Плодоносити» можна по-різному. В умовах війни всі таланти важливі, головне не закопувати їх в землю. Ми продовжуємо тримати духовний фронт і молитися за українських воїнів та всіх дорогих нам людей. Наступної неділі, 9 жовтня, сподіваємось побачити багатьох парафін на храмовому святі. А на найближчі служби в суботу і неділю 1-2 жовтня приймаємо ЗАПИСКИ ОНЛАЙН. Імена живих  та спочилих, як завжди, пишіть в коментарях під відповідним постом постом на Фейсбук сторінці нашого храму (https://www.facebook.com/BogoslovKharkov).

Початок Літургії в Іоано-Богословському храмі о 10 ранку. Одразу по закінченні служимо панахиду.



Молитви предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія у Харкові духовно зміцнили і надихнули наших воїнів. Напевно ми вступаємо в нову фазу війну. Попереду нас чекають великі випробування, але Віри, Надії і Любові всім нам повинно вистачити до кінця. Продовжуємо допомагати України на всіх фронтах. Наближаємо Перемогу. Молимось за ЗСУ. Підтримуємо один одного. Слава Ісусу Христу! Слава Україні!



Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.
 
Приватбанк

 
4149 6293 1322 1459
 
4149 4390 0091 7074

або

5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА