Розпочала роботу недільна школа

15 вересня 2013
У неділю, 15 вересня, одразу після Літургії епископ Харківський і Богодухівський Митрофан відкрив у нашому храмі недільну школу. Викладачі розповіли про плани, які вони збираються втілити в життя, а отець Геннадій Рохманійко окреслив завдання на новий навчальній рік.
 
Перше заняття було спільним як для дорослої, так і для дитячої школи. Проходило воно в новій частині храму, де зараз триває ремонт. Музичний керівник закладу Лариса Іванівна Донник виконала перед присутніми два своїх нових твори. Викладач дитячої школи Ганна Чистиліна поділилася своїм баченням навчального процесу.

Планується вивчення Закону Божого, постановка святкових вистав, проведення дитячих Літургій тощо. Допомагати їй працювати з наймолодшими парафіянами нашого храму будуть Лариса Донник і Ольга Бабій.
З благословення настоятеля храму дорослим в цьому році запропоновано викладати пані Лідії Куценко. Директор школи отець Геннадій Рохманійко порадив парафіянам вивчити і співати разом «Вірую». Також до викладання окремих богословських дисциплін будуть запрошуватися інші парафіяни нашої церкви.

Наступне заняття Недільних шкіл нашого храму відбудеться одразу після Літургії 22 вересня.