Акція «Ранець доброти»

15 серпня 2016
Парафія Івано-Богословського храму підтримала акцію «Ранець доброти», яку ініціював Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Про це після Літургії 14 серпня оголосив о.Геннадій, до якого слід звертатися щодо допомоги першокласникам, які втратили батьків під час війни.

Як зазначив священик, всеукраїнська акція допоможе першокласникам, які втратили своїх батьків у зоні бойових дій, багатодітним родинам військовослужбовців, дітям, які проживають у зоні АТО, сірій зоні, переселенцям зібрати свій перший шкільний ранець.
Напередодні Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звернувся до українців з закликом допомогти дітям, які постраждали унаслідок військового конфлікту в Україні, а також своїм ближнім і сам збере такий ранець та оголосить про початок флешмобу у соціальних мережах «Ранець доброти».
Організатор акції Синодальний відділ соціального служіння та благодійності УПЦ Київського Патріархату ЕЛЕОС-УКРАЇНА за підтримки асоціації Благодійників України.
До акції вже долучились відомі митці, музиканти, громадські активісти, духовні лідери та журналісти. Наразі вони вже готують свої ранці.
Парафіяни і священики нашого храму також долучилися до цієї важливої справи.
Допомогти всім необхідним школярам або пожертвувати гроші на акцію «Ранець доброти» можна через о.Геннадія або передати речі жінкам у свічного столика.