Зустріч з Мирославом Мариновичем

13 травня 2013
В середу, 15 травня, у Харкові відбудеться зустріч з давнім знайомим нашої парафії, відомим громадським діячем, співзасновником Ініціативи Першого грудня Мирославом Мариновичем.
 
Кожен його приїзд до Харкова – це подія в житті міста і радість від спілкування з одним із активніших членів Українського Богословського Наукового Товариства. Цікаво, що Мирослав Маринович є добрим приятелем нашого настоятеля отця Віктора Маринчака. Книги віце-ректора Львівського Українського Католицького Університету з дарчим підписом нашій громади зберігаються в бібліотеці Іоанно-Богословського храму. Деякі парафіяни з вдячністю згадують подорож до Львова у 2005 році під час акції «Різдво разом», яку організовував Мирослав Франкович.
         Цього разу, 15 травня, у Харкові в рамках зустрічі з Мариновичем, ми впродовж двох годин будемо говоритимемо про лідерство і цінності в сучасному суспільстві, дискутуватимемо про їх нелегку взаємозалежність, шукатимемо рецепти виховання та формації моральних лідерів у сьогоднішніх умовах. Мирослав Маринович поділиться своїм бачення ролі громадських лідерів у розвитку України сьогодні та відповість на запитання присутніх. Організатори зустрічі: Інститут лідерства та управління УКУ спільно з Харківським благодійним фондом “Ренесанс».

Тож, запрошуємо всіх бажаючих 15 травня, у середу, з 15.00-17.00 годин у благодійний фонд «Ренесанс» за адресою: вул. Мироносицька, 25.
В цей же день відбудеться друга зустріч Мирослава Мариновича з молоддю у книгарні «Є», вул. Сумська,3, з 18.00 до 19.30.
Вхід на обидва заходи вільний.