Приймаємо записки на свята (відео)

15 квітня 2022
Попереду Страсний тиждень, якому передує дві важливі події церковного року – Лазарева субота та Вхід Господній в Єрусалим. На жаль, ситуація на фронті загострюється, а Харків продовжують нещадно обстрілювати. В умовах воєнного стану багато парафіян не можуть потрапити на святкові служби, тому в Іоано-Богословському храмі ми продовжуємо приймати записки он-лайн.



Лазарева субота – це історія про перемогу над смертю. Вербна неділя – символізує прагнення народу скинути окупантів і очікування Спасіння через прославлення  Того, «Хто Йде в ім’я Господнє». У ці дні ми молимось за всіх живих і мертвих. Особливо за тих, хто захищає Україну від російської навали. Тому в коментарях під цим постом приймаємо он-лайн записки як за спокій, так і за здоров’я ближніх.

Нагадаємо, що під час війни в Іоано-Богословському храмі на Літургії виголошуються додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, за воїнів-захисників Української держави, за перемогу правди й справедливий мир, одужання поранених і порятунок полонених воїнів та мирних жителів. Після потрійної ектенії читається спеціальна молитва за Україну в час війни.

16 і 17 квітня 2022 року служби в нашому храмі почнуться о 10 годині. Записки приймаються виключно в коментарях під закріпленим постом на Фейсбук сторінці нашого храму. Для зручності читання прохання (по можливості) присилати імена спочилих у стовпчик та в родовому відмінку. Так зручніше читати священикам під час Літургії та панахиди.
Пожертва не є обов’язковою, але ми будемо вдячні за підтримку храму, який в умовах війни продовжує Богослужіння. Всі реквізити є на нашому сайті, а також на сторінці у Фейсбуці. https://www.facebook.com/BogoslovKharkov

А ось як ми відзначали в Іоано-Богословському храмі Вербну неділю 5 років тому. Вже далекий 2017 рік. Сподіваємось, що після нашої Перемоги всі побачимось у Харкові.



Просимо у найближчі дні посилено молитися за українських воїнів, які стримують наступ ворога, а також за всіх мирних жителів міст, які підвергаються смертельній небезпеці під час постійних обстрілів агресора.



Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк
 4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074


або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА