Збудуємо наш храм разом! (фото)

19 травня 2020
Останнім часом громада Іоано-Богословського храму за допомогою пожертв парафіян та праці багатьох людей зробила величезну роботу по відновленню нашої церкви. Дах, дзвіниця, реконструкція будівлі, ремонт у будинку, оздоблювальні роботи у приміщенні, постійна кропітка, але іноді непомітна праця, - все це було би неможливо без наших спільних зусиль. Дякуємо за допомогу і продовжуємо будувати храм разом.




Ось як нещодавно виглядала дзвіниця до початку оздоблюваних робіт.



                  Вигляд тепер, коли знято ліса. Храм зверху вражає своєю величчю.
 



Бабинці дзвіниці ще не покриті міддю.





За допомогою спеціальної техніки було демонтовано близько 1,5 тони металоконструкцій. Ліса простояли майже 10 років. У багатьох місцях робітникам приходилось різати метал «болгаркою».



На бабинцях змонтовані дерев’яні конструкції та зроблено покриття з міді.




Роботи надалі тривають.




Наразі завезли дві машини дерева і оплатили 1605 кг. міді, яку наприкінці наступного тижня буде доставлено на територію храму.



Втім, на продовження реконструкції церкви грошей немає. Через карантин ми опинились в скрутному фінансовому стані, але віримо, що спільними зусиллями зможемо рухатись вперед.




Пряму трансляцію Святкової Літургії дивіться у четвер 21 травня, о 8.30, на нашому сайті http://bogoslov.kharkov.ua/live/

Допомогти храму ви можете, надіслав гроші на картку через Приват24.

Приватбанк
4149 4390 0091 7074
Маринчак В.А.

або

5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА