У п’ятницю, 1 березня, о.Віктор Маринчак візьме участь в обговоренні фільму «Дні страху» (анонс)

23 лютого 2019
Фільм-роздум «Дні страху» був знятий по гарячих слідах жахливих подій історії Харкова навесні 2014-го. Він лежав на полиці майже п'ять років, аби нарешті дочекався свого глядача. Авторам здавалось, що у ньому багато білих плям і показувати його зараз не на часі. Дуже щемно було згадувати біль і страх, відчай та озлобленість, криваві сцени й нелюдську жорстокість під час початку так званої «руської весни». Але я впевнений, що душевні травми не можна довго тримати в глибинах свого серця. Рано чи пізно ми повинні осмислити, що з нами тоді відбувалось та відповісти, як подібне могло взагалі трапитись в інтелектуальній столиці України.



Чотири відомих харків’янина: поет Сергій Жадан, священик о.Віктор Маринчак, журналіст Володимир Носков і прокурор Василь Синчук діляться своїми враженнями про ті незабутні дні страху.
Ми спробуємо не тільки пригадати атмосферу тих часів, але й відверто поговорити про загнану у підсвідомість живу історію.
У п'ятницю, 1 березня, о 18.30 в кінотеатрі «Боммер» (вул. Полтавський шлях, 6) прем'єра на великому екрані фільму спільного виробництва «Media Topos Films» і студії «Док.Кіно.Трансформація» «Дні страху».
Вхід вільний.
Трейлер кінострічки https://www.youtube.com/watch?v=uAZKZ9Zl5v4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0SsJZhmQSjph8Et5noMvjm2Uvh3MWX8pkcvsY3f0hcOXOIznEUWdl_YfA