У суботу фільм за участю о.Віктора

18 вересня 2018
У суботу, 22 вересня, о 18.30 в Харківській обласній філармонії відбудеться незвичайне дійство. Гібридний час народжує нові еклектичні форми мистецтва. Вперше на сцені буде об’єднано музику, кіно і театр. Причому вхід на захід вільний. Тому приводьте друзів – місця вистачить всім!

На глядачів чекає прем’єра фільму студії «Док.Кіно.Трансформація» за однойменною повістю А.Камю «Сторонній», гра акторів «Театру на Жуках» та виступ симфонічного оркестру харківської філармонії.
Це нова версія телевізійного проекту «Метанойя», головною діючою особою якого є відомий філолог і священик о.Віктор Маринчак. Чергова спроба поговорити про актуальні проблеми сьогодення через інтерпретацію відомих літературних творів піднімає екзистенційні питання, на які автори намагаються дати власну оригінальну відповідь.
Режисер кінострічки Дмитро Коновалов, журналіст Володимир Чистилін, поет Наталія Маринчак, актор Дмитро Терновий тощо.
Про абсурдність життя і бунт людини, внутрішню свободу й трагізм кохання, фарисейство суспільства та нездоланну самотність.
Музика, яка не залишіть нікого байдужим та фільм за повістю А.Камю «Сторонній» - все це разом і в одному місці. День українського кіно у Харкові під симфонічний оркестр з шедеврами світової музики. Планується виконання творів Л.Бетховена, Р.Вагнера, С.Рахманінова, М.Скорика.

Трейлер фільму
https://www.youtube.com/watch?v=8C8gJrjKbbE&feature=youtu.be


http://filarmonia.kh.ua/intelektualne-kino-ta-muzika-mriyi-interv-yu-z-volodimirom-chistilinim/

Харківська обласна філармонія, вул.Римарська, 21. Субота, 22 вересня, о 18.30.
Вхід вільний.
https://www.facebook.com/events/887065415014808/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1536214895333092