7 квітня о.Віктор Маринчак у фільмі по оповіданню А.Чехова "Студент"

04 квітня 2019
У неділю, 7 квітня, на телеканалі «Еспресо» о 23.30 дивіться черговий фільм із циклу програм «Метанойя» за участю настоятеля нашого храму о.Віктора Маринчака. На цей раз мова піде про оповідання Антона Чехова «Студент» і події які відбуваються у Страсну п’ятницю. 



У фільмі докладно розповідається, що стається з людиною, коли вона втрачає центр свого духовного життя. Програма піднімає питання, яким чином протікає цей складний процес і як долається нестерпна туга депресії. Відшукати правильний вихід у ситуації, коли душа перебуває в середині хаосу, і знайти розгадку таємниці жіночого серця вдалось завдяки екранізації найкращого, за думкою самого Чехова, його оповідання.
Безпосередньо під час зйомок сталося чимало цікавих моментів. Головну роль у фільмі зіграв політемігрант з Росії, а у вирішальний момент зйомок взагалі ледве не сталась трагедія. Утім, як у студента в страсну п’ятницю, так і у авторів кіно все закінчилось добре, тобто метанойя таки наступила. 

Кінопроект «Метанойя» - це оригінально екранізовані бесіди-інтерв’ю про класичні літературні твори та письменників XIX-XX ст., які журналіст Володимир Чистилін проводить з відомим священиком і філологом о. Віктором Маринчаком.
Більше про проект читайте: http://www.guberniya.net/newsdetail.php?news_id=27655

Дивіться фільм «Страсна п’ятниця студента» на каналі «Еспресо» у неділю 7 квітня о 23.30  або трансляцію он-лайн на сайті телеканалу.