"Творча майстерня" запрошує (відео)

11 лютого 2017
Наша дитяча недільна школа набуває нового дихання і трохи змінює формат. Тепер заняття її будуть проходити під час Літургії та мати більш творчий характер. Змінюється і місце проведення, тепер це буде нова частина храму.
За ідеєю нашої парафіянки, талановитої художниці та автора неперевершених масок для дитячої вистави-вертепа Юліі Григоренко тепер на заняттях учні разом з вчителем будуть реалізовувати різноманітні творчі проекти. Це не означає, що не будуть вивчатися такі притаманні для надільної школи теми з основ Закону Божого, Літургики та інш,  але вони будуть органічно вплітатися в творчий процес.
Починає роботу оновлена школа, що тепер має назву "Творча майстерня" вже цієї неділі. І перший творчий проект  буде присвячений святу Стрітення. Під керівництвом  пані Юлії діти будуть розписувати вітражними фарбами підсвічники, бо саме свічка є одним з символів Стрітення. Наступної неділі, 19 лютого, буде створено проект, присвячений Масляній неділі. Що це буде? Слідкуйте за нашими анонсами та приходьте до храму на заняття "Творчої майстерні".