Освячення пасок: коли і що буде?

26 квітня 2019
У нашому храмі ви зможете освятити паски та іншу поживу в суботу, ввечері, та в неділю, після Пасхальної Літургії. 
 
За традицією Православної Церкви в Івано-Богословському храмі відбувається благословення і освячення пасок на Великдень.
Для немічних, хворих, дітей та всіх тих, хто не має можливості прийти на Богослужіння вночі, церква йде на зустріч і освячує поживу ввечері у суботу, коли ще з амвона не пролунали довгоочікувані слова «Христос Воскрес!».
         Початок освячення пасок - у суботу, о 18.00.
В молитві на благословення хліба читаємо: «Владико Святий, Отче Вседержителю, Предвічний Боже! Благозволи освятити хліб цей Твоїм святим Духовним благословенням, щоб був він всім, що споживають його, на спасіння душі, на здоров’я, тілесне і захист проти всіх недуг, всякого ворожого підступу – через Господа нашого Ісуса Христа, що з неба зійшов, дає життя й спасіння світові, з Тобою живе і царює в єдності Святого Духа нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь».
         Як завжди, в нашому храмі в Пасхальну ніч буде неперевершена атмосфера радості і любові. Тому запрошуємо всіх на Пасхальну Літургію, після якої також відбуватиметься освячення пасок. Орієнтовно це буде о 3.00 ранку.