Готуючись до Різдва

27 грудня 2018
Готуючись до святкування Різдва Христового, замислимось, чи не перетворюється саме святкування на мету? Чи вдається нам не розгубити за турботами самого духу Свята народження Спасителя? Тож пропонуємо вам різдвяну версію 1 Послання до коринтян святого апостола Павла.
 
†...1 ПОСЛАННЯ АПОСТОЛА ПАВЛА ДО КОРИНТЯН
13 ГЛАВА – РІЗДВЯНА ВЕРСІЯ...†

Якщо я прикрашаю мій дім гілками ялинки і гірляндами, але не зрозумів сенсу Різдва, то я – просто декоратор.

Якщо я працюю з ранку до вечора на кухні, готуючи кілограми тортів, тістечок і особливих смаколиків, запрошую гостей за ідеально накритий стіл, але при цьому в моєму серці немає радості з народження Ісуса, то я – просто кухар.

 Якщо я працюю у благодійних організаціях, співаю пісні в будинках престарілих та всі свої заощадження віддаю на благодійні цілі, але при цьому не маю любові до своєї сім'ї, то я просто – лицемір.

Якщо я прикрашаю ялинку блискучими ангелятами і зірочками, беру участь у різних святкуваннях і співаю в хорі, але не прийняв у своє серце Ісуса, тоді я не зрозумів, у чому головний сенс Різдва.

❤ Любов до Ісуса перериває роботу на кухні для того, щоб обійняти дитину.

❤ Любов до Ісуса залишає прикрасу квартири, щоб поцілувати дружину.

❤ Любов до Ісуса дружелюбна, незважаючи на стрес і брак часу.

❤ Любов до Ісуса не заздрить красивому дому інших і кольору підібраних серветок.

❤ Любов до Ісуса не кричить на дітей, тому що вони заважають під ногами, а, навпаки, вона вдячна, що вони є, і що вони можуть заважати.

❤ Любов до Ісуса дає не тільки тим, які можуть дати щось взамін, а, навпаки, з величезною радістю вона обдаровує саме тих, які у відповідь нічого подарувати не можуть.

❤ Любов до Ісуса усе терпить, усе зносить, всього сподівається, все переносить. Любов ніколи не перестає.

Подарунки, смаколики, декорації – все це добре, але тимчасово.

А от подарунок Бога на Різдво, в Ісусі Христі, залишиться навічно!